Handsome Harry is the guy I wanna marry……meet the band!

Ten eerste is er de mysterieuze "Southern Belle" van de band: de jazzzangeres en singer-songwriter Myriam West. Met haar fluwelen stem, subtiele gitaarspel en doorleefde teksten brengt zij menig cowboyhart op hol.

Lodie Colette heeft een harde lach en een kleine ukelele, maar onderschat dit monster van de afterbeat niet! Haar songs brengen zowel de lach als de traan met zich mee, maar ook een aanstekelijke dosis enthousiasme.

Snarenvirtuoos Daniël Mathot is een man van weinig pretenties, hij stelt zichzelf maar één vraag: zitten er snaren op? Hij bespeel de banjo, gitaar, mandoline en zelfs de contrabas. Deze Paganini van de prairie kan het niet gek genoeg, en als hij echt op stoom is, mag hij ook graag de mondharmonica ter hand nemen.

Dit gemêleerde gezelschap wordt gemend door de betrouwbaarste bassist uit Amsterdam en omstreken: Daniel van Huffelen. Met zorgvuldige precisie bewaakt hij de beat, en dames, bewaak uw hart met een net zo zorgvuldige precisie, want naast een steady beat beschikt deze bassman over de stem van een engel. Die stem laat hij graag horen in in één van de prachtige ballades die hij voor de band geschreven heeft.