We've got some catching up to do!

long time no see?!

Running all over hell's half acre

Howdee folks! Long time no see....... Dat betekent niet dat er niets gebeurd is in de tussentijd. The band has been running all over hell's half acre,  we hebben nieuwe songs geschreven en zijn die druk aan het instuderen. Ook heeft Nils besloten dat hij zijn carrière als premiejager in het diepe Zuiden voortzet, wij wensen hem veel geluk en hopen in de toekomst weer eens samen te werken. Yihaaa!

 

Maar er is nog meer nieuws: Myriam is mama geworden van een kleine Hummingbird! In april zal zij zich weer bij de band voegen voor de eerste optredens van 2017. We verheugen ons op haar terugkeer!

 

 

 


Grinnin' like a possum eatin' a sweet tater

On the lookout for some new Handsome company ontmoetten we een cowboy met de stem van een nachtegaal. Hij had soul, hij had teksten en songs, maar nog geen band. Het geval was dat wij wel een band hadden, maar geen zanger. Het spreekt voor zich: we sealed the deal faster than a hot knife through butter. We're very proud to present, straight from the Midwest, met meer spirit dan de vloeibare variant: onze nieuwe zanger Steven Wouterlood. Deze soulvolle en frisse noot in het jazzy gezelschap van Handsome Harry & the Hummingbirds staat te trappelen om jullie te laten horen welke noten hij op zijn zang heeft...... we hope y'all ready!

 In 2017 gaan we de planken weer op om onze nieuwe songs en onze nieuwe zanger aan iedereen  te laten horen!

Volg ons op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Howdee!

Reactie schrijven

Commentaren: 0